Adakah anda mengambil sebarang insurans kehamilan dan bayi?

Nêu ý kiến
Ya, saya ambil
Hmm, tidak
Masih pertimbangkan

676 nhiều câu trả lời

11 Các câu trả lời

Ambik plan aia since baby 6 bulan dalam kandungan. Korang kalau nk tau details boleh pegi insta i : nur.alyyn

saya ambil dan sangat berguna bila anak dah 3 kali warded, tak perlu menunggu turn yang sangat lama

Insurance x cover sebab high risk, kena tunggu dah bersalin baru boleh dpt beli

which one is the best dan senang claim sebenarnya?

2t trước

ada org bg tips klu nk tau mana company senang claim kne tanya doktor sendiri. klu tanya agent of course semua nk claim company sendiri paling bagus kan? btw kte amik insuran dgn AIA stakat ni mudah je urusan claim

nope

tak ambil sbb xtahu mcm mna

no

Tidak

🩷

tak