Baby berak dalam perut

Instinct atau kita boleh dengar ye? Saya ni ibu anak 2 dan bakal 3 20.10 nnti . Tapi selalu je rasa² was² mcm baby berak dlm perut. Mcm mana kita nak tahu ye baby berak dalam perut. Saya ada 1 pengalaman anak first, memang terpaksa operate sebab baby berak dlm perut. Masa tu doc pun tak tahu. Sy yg bagitahu doc entah kenapa instinct kata bgtu. Bagitau pula kat doctor tu . Tapi at last bila dia mcm ragu² juga, dia pecahkn air ketuban sbb masa tu dah 37 weeks, memang betul baby sy berak dlm perut. Air ketuban dah hijau². Baby yg kedua x berak cuma slow progress je. Ni yg ke tiga dah 3 mggu sy rasa mcm ni, cuma nya harini mmg dengar dlm 5 saat juga bunyi cirit dlm perut. Help meeee. Baby baru 34 weeks 😥😥😥

1 Trả lời

Macam mana nak rasa kalau baby berak dalam perut tu? Btw kita punya due date sama.

4y trước

sy dgr bunyi dlm 5 saat bunyi tcirit dlm perut. bawah dada saya sikit je. sama due date kite ye 😃