BABY 3mth BERAK SEHARI 2/3 KALI

hi mommies, anak sy df tapi dia berak sehari 2/3 kali. normal ke mcm tu? ke cirit birit baby sy ni? tekstur najis dia kuning & cair berketul + perut asyik berbunyi je

1 Trả lời

mungkin cara bf tu salah atau kurng selesa utk baby. kdg2 boleh jadi kembung perut. poo berkali² 2-3kali tkpe tpi jgn sampai 7-8kali and tngk texture poo dia klu cirit mcm air serap dkt pampers. klu poo cair tpi tk serap mcm air di kira ok, tpi better ambik gmbr and tunjuk dkt doktor. pantau poo dia okay mummy