sakit perut macam nak berak

hai nk tnye normal ke ehh sy dh 12 weeks .sy selalu sakit perut mcm nk berak .tpi bila nk berak mcm sembelit pstu asyik buang angin je .pstu rse mcm ade gas dlm perut sy .normal ke? .ke kene mintak doc ubat sembelit ye ?

1 Trả lời

mmg sembelit la tu, try minum susu hl.. saya minum susu hl najis lembut ja keluar..sesekali cerry berry juga tp kalau kerap kena stop la minum susu, kalau sembelit juga kena tnya dr kot ada ubat yg dr nak suggest