Perut saya asyik sakit je.. Tak tahu kenapa? Ingat kan sakit tu berhenti henti.. Tapi ttp sakit

8 Các câu trả lời

Ada spotting tak ? Kalau terlalu sakit and ada spotting terus cek ke hospital atau klinik .. selalunya sakit perut normal sbb rahim nak berkembang. Saya pun sama jugak skrg 6 minggu sakit perut je.. tp kalau dah tak tahan better consult ke doktor ye

saya pernah sakit tpi blik2 masuk tandas buang air besar...tu pun macam najis baby yg baru lahir..semua lah ank saya yg saya mengandung saya alami..betul juga orang tua kata dia mau besarkan rahim dan cari jalan pintu rahim.

berapa week? saya pun ada kejap sakit kejap ok dlm semua trimester. Sis blh assure balik dgn doctor

ermm.. kalau dah asyik sakit tu, cek dgn doktor lah..

Dah prnah scan ke?

better pi klinik

6 minggu