Hello mamy² semua normal ke kalau scan baby masih duk melintang.. 36w scan ,37w bru repeat scan 😓

2 Các câu trả lời

Saya nak tanya sepatutnya baby start pusing dlm lingkungan weeks ke berapa, maaf saya tanya sbb skrg tgh pregnant anak first (5bulan) 🤲🏻❤️

banyakkan sujud

3y trước

Haah betui👍🏻Okay baik sis, terima kasih sharing🌹 saya pon baru first time nak jadi mommy hehe, hope yg akan dtg lebih mempelajari dan lebih berpengetahuan. Tq sis huhu 💖