Saya hamil 38 Minggu ,tapi Perut mengencang, dan pinggang terasa sakit, apa itu tanda melahirkan?

1 Trả lời

Haah sis tu tanda tu, sbb saya pon ada tnya kwan saya dia dah selamat bersalin katanya tanda2 dia masatu pinggang sakit mcm kne tarik urat rasa nk putus pinggang, pastu ari2 kat miss v tu rasa sakit dan berat mcm ada bnda tekan. Sakit perut kerap mcm nk terberak tapi tak berak pon tu pon tanda jgk sis. Bersedialah sis🥰 selamat bersalin ye moga dimudahkan segala urusan, 🤲🏻 saya pon bakal melahirkan due lepas raya🌹

2y trước

Amin inshaAllah sis moga Allah makbulkan doa kita semua ye🤲🏻❤️