Period terakhir 17.12.2021 , adakah sy hamil? Period bulan 11 ( 19.11.2021 ) Nikah pada 10.11.2021

8 Các câu trả lời

Saya taktau mcm mana nk tau puan mengandung ke tak. Buat upt, kalau naik double line, boleh guna due date calculator utk dapatkan anggaran usia kandungan dan due date. Masukkan hari pertama utk period terakhir ye.

Tak tahu puan sbb tiada fakta yg menyatakan puan buat UPT. Bila dah buat UPT, dan result positif, boleh ke klinik untuk pengesahan.

3y trước

@norly, untuk booster, tanya doc / klinik yg puan rujuk.

Booster nak tangguh dulu pun takpe. Benda boleh tangguh😂 sbb takut sis preg, awal sgt nk suntik. Takut badan tak kuat

Puan boleh buat upt dah. Kalau guna upt clearblue digital boleh cek dari seminggu sebelum tarikh period.

Tunggu seminggu lewat period baru check upt. Kalau cek awal sgt, line kabur sgt wlpn mengandung.

3y trước

better tunggu dulu ? hri ni baru 3 hari lewat , khamis ni dpt booster , x pe ker amik

Fakta tarikh tp x tau bk jwb apa. Kita soal blik la. Ada buat upt x? Result?

3y trước

tq , insyaa allah sis

Buat upt sis... mana nak tahuu sis pregnant ke idokkk

3y trước

aamin² , tq sis

cek la upt

3y trước

insyaa allah sis