Baby sapa pernah operation. Tanpa lubanhg dubur. Mohon perkongsian. Selalu berjaya tak. Sy rasa down

5 Các câu trả lời

puan...kita sbg manusia biasa mmg xkn lari dr perasaan tu...Kita peelukn ms utk dptkn smngt kita balik kan..tp jgn sampai berterusan x bgs utk kesihatan puan jugak...Apa yg sy prnh tahu ttg ni mmg ada...Ada ank kazen sy mmg xde lubang dubur...diaorg buat satu lubang dekat perut utk ank tu membuang tp kne letak satu bekas mcm plastik lh...Alhandulillah ank tu sihat dan slmt sehingga hr ni...dh bsr pun dia skrg...Maknya begitu tabah mengharungi....Semoga urusan puan sekeluarga dipermudahkn ok......

Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak lalui apa yang mommy lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini. Saya doakan semoga operation baby mommy dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Hi, saya ada masalah yg sama setakat ni, boleh share x operation & measures yg diambil?

Salam Puan , Dapat tahu selepas lahir atau sewaktu scan ya ? Terima kasih sgt2

maaf mommy. tak pernah. moga dipermudahkan urusan.