Maaf sy nk tnya soalan yg agak sensitif. Sy skrg 25w+. Boleh ke bersama suami?dr awl hmil blm brsama

13 Các câu trả lời

Boleh takde masalah nak bersama. Dy dari awal trmster ok alhamdulillah cuma mood je kdg ok kdg tak 😆 tapi kalau sis tgh bermasalag time pegnen better elakkan. Mcm sy just alahan je teruk. Kalau risau, try baca2 cara atau kedudukan yg selamat nk bersama waktu pregnant. Selalu bersama pon membantu jugak bagi jalan cepat bukak nanti 💕

Alhamdulillah , sye dngan suami memang pasangan yg sngat bahagia... kami tak kan pernah lepaskan perluang lagi2 lepas time priod hbis , bila dh tahu mengandung dh nk masuk 2bulan lebih , hubungan kami makin sngat2 lah rapat dn makin kerap lh kami bersama , dn Alhamdulillah skrg dh 37weeks tunggu baby nk keluar je skrg ni🤭

xde masalah pada sy..yg risau tu elok elak bersama kalau di trimester prtama..rsiko jngkitan kuman, kguguran boleh berlaku..ape2 pun sentiasa berjaga dan berpada2..semoga dipermudahkan

Boleh je... Ikot org.. Setgh org Lps sebulan pregnant pun boleh bersama. Klw Sy lps 4 bulan baru bersama. Sbb mase awal2 bersama bleeding skit. Terus stop.. Lps 4 bulan baru bersama balik.

boleh je sis. Kalau dah akhir trimester lagi bagus kerap bersama. Supaya laluan senang buka.

sy sejak di sah kan mengandung smpai skrg 34minggu blm pernah lgik bersama dgn encik suami😅

kalau takde sebarang mslah blh je bersama suami.. tp pastikan cari posisi y betul..

bole ja slow slow ja .. kami pon bersma suami dqi awai pregnant okey ja

blh xda mslh klu lps bersama xda bleeding atau spotting..

Boleh puan. Baby dah lepas 24w insyaAllah dah kuat😊

4y trước

klu bleeding trus ke hospital, sb sy pnh lps bersama tu bleeding...so dr xbg bersama bt smtra wktu...tp klu nak bersama jgk, kna sgt hati2...xblh kasar dan jgn lps dlm sb air mani tu bt baby cpt matang sblm wktu, that y blh deliver awal...klu dah 3rd trimester ok je rsa nya...tu pengalaman sy lah