Alhamdulillah?

Ingat lagi x haritu saya Ade tnye pasal baby songsang,? Semalam saya pegi scan, kepala baby dah Kat bawah.. alhamdulillah? terima ksih kpde yg bagi tips 1- sujud lama sikit (buat time solat, tapi kadang2 buat jugak waktu 3,4 pagi bila terjaga, buat dalam 10-15 mnit Pon dh oky) Masa buat Ni mmg dapat rasa baby gerak2 lama sampai senak, mungkin Masa Tu kot dye pusing 2- selawat pastu usap perut, pujuk baby supaya pusing ? Harap2 la baby stay mcm Ni ja.. 37 weeks nanti jumpe pakar sbb nak tengok songsang ke idak.. doakan ye mummy2 supaya baby stay gini.. hihi

1 Trả lời

huhuhu , baby dengar kata kite dari 36 minggu lagi baby breech checkup doktor ta kata apa pon , pastu last cek up 37 minggu 5 hari still breech lagi then besuknye jumpe pakar buat ecv dua kali pusing ta bejaya, last2 besuk nye masuk 38 minggu terus czer ..

5y trước

Takpe sis, Tak kisah czer ke normal kn, yg pntg baby selamat sihat alhamdulillah..🥰