Siapa ingat lagi waktu tu?

Ingat lagi tak dulu sebelum bermulanya norma baharu... Apa ya yang kita buat waktu tu? Dengan siapa? Atau waktu tu dah mula hidup dalam norma baharu juga? 😳

Siapa ingat lagi waktu tu?
5 Các câu trả lời

Tgh brpantang tp ikutkn bulan 2 tahun lepas dh ada kes dan masih ingat kerajaan waktu itu bagi pelancong asing masuk lagi kedalam negara. Tambahan pula, tak boleh bayang kalau brsalin waktu kes tengah mendadak ni. Mesti struggle kan ibu-ibu?!

Tgh prepare nk buat kenduri kahwin belah suami. Masak rewang di kg die. Semua barang kering dah beli, doorgift semua dah beli. Last2 umum pkp, kena cancel semua. Sedekah je la brg2 kering tu n doorgift kt jiran2.

saya sibuk beragan nak ke klantan sebb kwan nak kawin. 18/3/2020..dah beli tiket flight..bulan 3 ke klntan.bulan 5 ke lgkwi bsama kwan yg nk kwin tu. gam2 start 18/3 kite start pkp..

3y trước

alhamdulillah

18.3.2020 start PKP, 16.3.2020 sempat berkumpul ramai2 makan2 dengan keluarga😁

xde ke mana pun