EPIDURAL WAKTU BERSALIN NORMA

Hi semua. Nak tanya, siapa pernah guna epidural time bersalin normal? Nak tahu pengalaman uols 🤭#ingintahu

2 Các câu trả lời

klu hosp kerajaan, epi ni bgantung. klu rezeki awk bsalin masa office hour...blh la request. tp tu la..jarang yg dpt melainkan high risk mum. lps office hour xdpt request sbb benda tu pakar bius yg buat...bkn dktr dkt LR. klu swasta, available tp siap duit saja...mmg tgk tenang je org bsalin dgn epi

Pukul 3 pagi nurse hospital kerajaan ada offer epidural. Tapi saya xambik. Sbb ada yg ckp sakit hilang sikit tapi makin lambat jalan bukak betol ke?