Mummies, did you experience any implantation pains or spotting in early pregnancy?
Nêu ý kiến
Yes, and it was quite bad.
It was mild for me...
Didn't experience either of these symptoms.

8103 responses

45 Replies

Kandungan baru 4mggu 2hr. Baru cek upt pagi semalam 21/7/2020 dan malam td jg ada spot darah skit. Pagi ni - ptg ni masih ada darah skit2. Doakan baby saya kuat yea. Tahun lps bln Aug 2019 saya keguguran jg & masalah sama.. Bleeding smpai 2hr, last2 janin & kantung gugur sendiri waktu saya tengah solat asar.. masa tu usia kandungan 6mggu 2hr