Is it normal?

Im pregnant 6weeks5days. Normal ke kalau ada discharge putih and sometimes pale-yellowish? #firstmom #pleasehelp0

6 Các câu trả lời

Sa dah preggy 4weeks. anak pertama masih menyusu badan..susah betul nak bgi dia susu botol,dia tak nak. malam2 pn sntiasa nak menetek. husb pula pjj jarang balik. sorg2 sa jaga diri. mcm mana lah nak handle ni..dah la emosi sa skrg tak stabil, slalu termarah anak sbb demand sgt nak minta dukung selalu..kalo tak nti dia hantuk kepala nak perhatian.

normal tu . sya smpai sekrng.. dah 15 weeks nak msuk 16.. okay je tu... janji jgan ad rse gatal2 n berbau.. tu je...

Same saya pun ade.. risau juga kekadang…

Normal

normal