shopping barang babby

I'm so excited nk g shopping barang2 babby Tunggu husband free sikit, nk g shopping. Walaupun masih awal... Nk lepaskan mengidam.Hehe. Kawan2 shoping awal ke last minit? #5months

10 Các câu trả lời

Sye pun msuk 6m, ank no 4.. tp rituh brg2 bby yg lme2 smue dah kasi org dgn confident nye... 🤣🤣🤣 Hehe nih kne beli bru smue.. hihihi husband dah ready bonus utk spend for this coming bby, takot xbeli awal, sye ckp klau yg nih kuar awal nk balut guna ape nnti.. Hehe 😅😅

beli ja awal2..sy senarai kan brg nk beli..apa yg paling perlu .lepastu resit sy simpan kat buku tulis benda yg beli dah. bajet yg dh guna..kena simpan duit berapa lg.. seronok shopping awl2..survey dlu pun xpa..

Time anak pertama,excited lebih tp beli sikit sikit start bulan ke 5..time anak kedua,x kalut dh..pakai je yg kakak dier punyrr dulu n selebihnya topup mna yg x ckup..kikiki

Sy anak 1st blnje sikit2 dri bln ptama,ni anak keempat mcm xde ape2 nk di awalkn,hehehehe Tunggu nty 7 ke 8bln bru bli baju,,ni bru 25week,,

Masa yg sesuai 5-7bulan..jgn lupa rehatkan kaki boleh bengkak. Happy shopping & Take Care Mommy 😍😘

Dkat 9bulan bru beli. Hihi. Tp xbyk la sbb sy byk bli on9. Xd ms nk bli sbb dua2 keje.

Shopping awal sikit2.. Xterasa sgt habis duit byk2.. 😘😘

Sy pn beli skit2 dlu, atleast 6t ibu xde la kelam kabut sgt...huhu

Start 8 bulan macamtu baru beli. Tapi okay je beli awal, tak kalut

Beli setiap bulan..tp sikit2