No morning sickness

i'm on my 7th weeks of pregnancy.. sy x pernah ada rasa mual2 or any x sedap bdn pn masa 1st trimester ni... is it normal?

7 Các câu trả lời

alhamdullillah sis normal je tuu.. yg ada alahan ni yg penat skit mcm sy , dr minggu ke 5 sampaii sekarang dah masok ke 12 still ada muntah semua xbenti2 .. lagi2 lepas gosok gigi mmg automatik muntahh .. bau semua sgtsgt sensitif .. ianya mmg memenatkan 😂 tapi lain bdan lain hormon jadi awk msih beruntunglahh xde alahan mcm sy 😊

Normal pn, xsemua ibu prgnt lalu perkara yg sma☺️ so far sy dh mgu 13 xda alahan & bole mkn mcm biasa. Alhamdulillah.. byk2 kan syukur dlm setiap perkara baik yg kta lalu.

Sy pon xde morning sickness.. Bila masuk minggu 11, baru muntah2.. 2 hari je muntah..Pastuh xde muntah da

Normal 🤗

Normal sis

Normal.

Normal