nak tau bole ke tak

I'm 18 week now...ni first pregnant. Saya nk tau 18 week ni dah bole ke lakukan hubungan dgn husband..segan nk tanya tp nk tau juga..tolong bg penjelasan korang mommies

34 Các câu trả lời

Kalau sy drpd awal da bersama suami..asalkan tak ganas..tp ikut pada badan masing2 la yew

Xde mslah pon sis..google tgok posisi yg betul msa hbungn.jgn xbg trus..naya husb😅

Boleh je. Saya dari nikah sampai lah 6 month pregnant ni tak berhenti 😂

Boleh kecuali kalau doc larang. Sy ada isu jadi 5 bulan baru boleh bersama

boleh.. tp sy buang luar.. tkot nk buang dlm.. tkot bleeding.. 😆

Boleh je, tapi kalau ada bleeding selepas bersama barulah kena elak 🤗

Boleh je.. sy awal pregnant pon bersama jugak. Jgn kasar2 sudah.

bolh je jgn tahan nanti mslah plk laki bukn bolh bab ni

Bole je tp jgn buat ganas2 sgt..buat slow2 je..

Hihihi bolehh je sis.. Jgn lasak cm dulu jee..