Detail Scan

Hi.. Igt sy lg.. Yg bby de masalah detect sindrom edward .. Sy da 7 lbh and leaking now jln bkk 1cm..doakan sy dipermudahkan salin ye ibu2 tersayang sume.

46 Các câu trả lời

Salam. Awk, boleh share tak psl mslh air ketuban yg awk alami? Sy pon ada masalah yg sme. Leaking mse 25 week. Skg ni dlm ward, bru 5 hari doc suruh monitor air ketuban.

5y trước

29 weeks da meninggal

Semoga dipermudahkan urusan sis & baby, inshaAllah. Semoga baby sihat mcm anak2 yg lain juga.

Moga Allah permudahkan segalanye utk mommy n bby ye..aamiin..taking care dear

Semoga dipermudahkan segalanya bagi sis & anak. Aaamiinnn3 ya Allah. 💗

semoga dpermudahkan. Byk kan zikir. Semoga both of u selamat. Aamiin

Inshaallah , semoga segala urusan sis dipermudahkan yea. Amin yra

InsyaAllah.. Semoga dipermudahkan urusan awak dan baby. Aminn🤲

Semoga urusan bersalin dipermudahkan yerr sis.. Ameen InshaAllah.

semoga allah permudahkan segala urusan sis aminnnn

Semoga dipermudahkan dan selamat semuanya. Aamiin.