Perot Cramp Mengeras mcm senak kembung gitu walhal buang angin pom kerap

if jadi mcm soklan ats to normal ke? sy risau jgk sb pregy ni jarak jauhz n normal ke 1strimastee dh skit pingang sebgainya..? sy tkot kehilangan sb dh lama menanti zuriat ke-2 ni?? tido pom xslesa sgt.

2 Các câu trả lời

Normal sis, saya pun kadang2 rasa perut kembung, senak lepas makan.. gastrik pun ada. Memang selalu kentut2 je.. Dan skrg rasa sakit pinggang, saya baru 8 minggu, InsyaAllah rasa normal semua tu sis

Normal..