Mencari kenalan ?

Ibuu2 skarangg umur berapa dah berapa orang anak ?? Mengandung anak pertama umur berapa ? Saya mengandung anak pertama umur 16 .. Sekarang 17 anak 14/07/2019 ni masuk setahun ? hehehe alhamdulillah rezeki awal

175 Các câu trả lời

saya mengandung first baby umur 21tahun tapi xde rezeki masa tu, dan skng umur 23 mengandung lagi,Alhamdullilah harap kali ini berkekalan hingga ia mmbesar dgn sihat 😁

Hi umo saye 23 . Mgdung ank kedue lps ank prtme gugur mase 6 mnggu thun lps. Skrang alhmdulillah dah 15 minggu.. Mmy² smue doakan sy supye ank yg ni selamat smpai di lahirkan ye 😊

5y trước

Lebih kurang due date sy la...hihihi Semoga dipermudahkan segala urusan..aminnn

Wow meriahnya ank ramai... Sy 3 org ni pn mcm nk terblk umah dh... Maklum la tiga2 lelaki... Hahahaha.. Umur sy thun ni 33...dpt ank pertama umur 27, ank kedua 28 n ank ketiga 29...

5y trước

La yeke?? Slh fhm la... Hehehehe....

Sy 27 preg ank prtma umo 19 nak msuk 20 Pas tu preg ank kedua msa umo 24 anak ketiga umo 26 nk msk 27 ni bru je bslin bulan lepas tgh menghitung hari nak habis pantang. 😄

Awalnya pengalaman awak jadi mommies 😊 umur sya 22 skrang tgah mengandung anak first dh 9 bulan tunggu hari je . Aduhai, ni pun rsa tak full ready nak lahirkan baby 😅

Kwen umo 32..bunting pelamin first bby girl..umo 33 pregnant lg pon dpt bby girl..rehat 3 thun..skrg 35 thun dpt bby boy.. alhamdulillah..lpas nie da ttup kilang..😁😁

Woww.... Trase tua sgt kt dlm ni.. Smua mcm adik2 dh... Akk umo dh 34...ank sulong dh 12y.. Dan skrg tgh prggy bby no. 5...hrp2 slmtla smuanye... Salam kenalan... 😊😊

5y trước

Aminn aminnn.

sya umur 24,, kawin tahun lepas bulan 5 .. syukur thun ni boleh jadi ibu.. anak pertama masih dalam perut.. dah 27w.. due 1/11.. doakan baby sntiasa sihat n selamat 😊💓

5y trước

tq sis..

Sy anak sulung 12 tahun,girl, anak kedua boy 10 tahun... Yang ketiga dlm kandungan dah 6 weeks... InsyaaAllah tahun depan birth... Moga diberi kesihatan baik sentiasa

hai...saya pregnant anak first masa umur 19....umur 21 pregnat anak kedua...umur 24 pregnat anak ketiga..now umur 26 pregnant lak nak masuk ke empat...hehehe..