Flight

Hi ibu2 Nak tanya..kalo naik flight..perlu ke surat dr doctor? 23weeks skrg..

8 Các câu trả lời

Saya mntak je surat dr doc, tp diorang tkde mntak surat pun. Time 20 weeks saya buat umrah, time 30 weeks saya pergi perth. Dua2 diorang tk tnya nk tgok surat ke ape

Tadi saya baru je dpt surat dari doctor utk kebenaran fly. Pregnant 11 weeks, Alhamdulillah semua okay. Dr. ckp 'okay saya bagi surat. Sbb kdg diaorg nk tgk'

Xperlu surat doktor tapi perlu declair dgn airline yg kita tgh pregnant dan dah berapa minggu..😊

5y trước

Xpasti sbb kalau airasia mmg diorang mintak kita declair.. Kne isi borang bgtau kita pregnant berapa week..

Kalo xslap sy yg ade mslh mse preggy n kndungan da 32week ke atas jek perlu surat doc...

Br je naik flight hari tu. hrp ni membantu. ☺️

Xperlu.melainkan ibu Ada masalah semasa kehamilan

5y trước

Maaf sis nk tnya masalh kehamilan yg mcmmna ya... Sbb sy gdm on metformin nextmonth nak pegi langkawi preggy 5month.. Sbb ni 1st time naik flight..

Kalau 23 weeks xperlu lagi

Yes. Nk tgok fit to fly x