Naik flight preggy 29weeks

Hi Nak Tanya kalau Nak Naik flight 29weeks boleh Kan? Siapa Ada pengalaman Naik flight 27weeks ke atas? Boleh X share pengalaman 🤗 Kena Minta Surat drpd doctor je Kan. Lepastu Surat tu Nak tunjuk kat mana ya ? #ingintahu #Buntu #firstmom #bantusharing #firsttimemom #pleaseadvise #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Hye… Saya pernah Ya ambik surat doktor Nanti tunjuk masa nak check in n masa naik flight tak silap saya…

4mo trước

okayy awk terima kasihhh 🥰

Kena. Nnti inform dr utk dpt kan surat. Then kat flight kalau ada pape form isi jugak.

4mo trước

okay awk terima kasih 🥰