Flight During Pregnancy

Hi. Early pregnancy in 2month boleh naik flight tak? Perjalanan 6hrs. Or kena ada surat doctor?

2 Các câu trả lời

Masa saya naik flight pun x tahu preg.. Balik ke malaysia cek tup² dah 5 bulan.. Alhamdulillah.. Anak baik² je.. Tapi kawan adik saya preg 4 bulan naik flight.. Balik sini ngam² cek up.. Anak dah meninggal dalam rahim.. Tapi kalo sis takot boleh cek or confirm ngan doc dulu..

5y trước

Ermm.. Yang tu x pasti sebab dengar dari adik je.. Sebb adik kata nasib baik baby dlm kandungan xde pape.. Ty yg adik cite yg kawan dia mcm tu..

No need surat doc kalau bru 2 bulan..