Rasa ngilu di Miss V

Hi ibu2..kandungan saya baru 6weeks 3days..saya ada rasa ngilu manja2 di miss v saya..tak sakit cuma tak selesa sikit..start rasa ni sejak masuk 5weeks haritu..tapi ngilu tak lama,dalam 10-15mins..bila lepas kentut,dia akan rasa kurang ngilu..seminggu dalam 4 ke 5 kali juga rasa ngilu dalam 10-15mins sehari..normal ke? #pregnancy #advicepls #firstpregnancy #bantusharing #ingintahu #awalkehamilan

2 Các câu trả lời

Hai sis, masa umur kandungan saya mcm sis tak ada pun ngilu. Jika risau boleh tanya doktor.

xda apa..kalau bleeding cpt2 ke hospital