Rasa ngilu di miss V

Hi ibu2..kandungan saya baru 6weeks 3days..saya ada rasa ngilu manja2 di miss v saya..tak sakit cuma tak selesa sikit..start rasa ni sejak masuk 5weeks haritu..tapi ngilu tak lama,dalam 10-15mins..bila lepas kentut,dia akan rasa kurang ngilu..seminggu dalam 4 ke 5 kali juga rasa ngilu dalam 10-15mins sehari..normal ke? #pregnancy #advicepls #firstpregnancy #bantusharing #ingintahu

3 Các câu trả lời

Saya pernah jugak rasa haritu tapi sekejap je dalam 5minit pastu takda dah sampai sekarang

3y trước

posting ni dah lama..saya pun telah keguguran 2 bulan lepas ketika usia kandungan 10weeks,kena cuci..tiada rezeki buat saya..terima kasih respon ya sis🙏🏻

takda apa kot puan..kalau bleeding cpt2 g hospital

3y trước

posting ni dah lama..saya pun telah keguguran 2 bulan lepas ketika usia kandungan 10weeks,kena cuci..tiada rezeki..terima kasih respon ya sis🙏🏻

Saya pun pernah alami macam ni haritu.