Selamat berpuasa

Ibu² yg mngandung@menyusukan anak Macam mana puasa harini Ok ke?? Sy siang td,ok Alhamdulillah,xd rasa lapar... Bertahan sampai berBuka.. Berbuka td pon xmkn sgt,sbb badan rasa letih lesu je kurg air..so buka td mmg minum air je..Mkn sikit Tp ini da start muntah2 pulakk 🤢🤢🤢Berdenyut2 rasa kepala Angin agaknya🥴🥴 25week

4 Các câu trả lời

Hye sis! 🌹 saya puasa okay harini, kandungan 32 weeks. Alhamdulillah Allah berikan kekuatan, cuma baby saya tgok harini tak aktif sngt mcm sblum ni, dia bnyk tdur kalau gerak pon halus2 je. Tapi so far okay cukup 10 gerakan🥰 moga kita semua kuat semangat ye mommy2 semua💪🏻

Alhamdulillah saya berpuasa 30 weeks ok je. letih la jgk sikit sbb banyak berjalan. sahur kena ambil makanan berkhasiat tau. boleh cuba makan oat atau pape yg tinggi serat. berbuka pun sama, makan kurma dulu untuk tenaga. moga dipermudahkan semua ✨

Kndungan sblum ni kalau kena puasa time prgnant tu sy dpt puasa penuh sebulan...Yg ini pulak teruk semacam rasa...Sahur n buka ad mkn kurma n mnum susu kurma..Harini cuba lg,harp2 oklaah..Xlrat muntah2 cramp rasa perut

awak jgn makan sikit sgt.. cuba berbuka dgn kurma 3-5 biji dgn air masak. pastu rehat jap n makan balik. saya buat camtu tadi ok. moga baik baik semuanya