kancing gigi ...

ibu2 yang mengandung biasanya brapa week baru boleh cucuk kancing gigi yer ? saya dah 33week tak cucuk kancing gigi lagi . just bertanyaa ..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Saya waktu baby dah start rasa gerak, taktau sbb apa nurse kata cucuk kancing gigi time dah rasa baby gerak, tak silap haritu masuk 20 week lebih time 5 dgn 6 bulan cucuk 2 kali sbb anak pertama🥰

biasanya lepas dah rasa baby gerak, try tanya nurse yg biasa sis bt check up