Telur kutu ke?

Ibu2 tahu tak apa benda ni? Ada banyak melekat kat rambut anak saya..mula-mula tu sy ingatkan telur kutu. Tp bila sikat dengan sikat kutu, tak de plak kutunya..tp benda alah ni yg melekat kt celah sikat tu

Telur kutu ke?
27 Các câu trả lời

Telur kutu tu sis. Cer picit ada bunyi tak telur tu. Kot masih ade isi ke kan.

Beli shampoo kt farmasi...bgus...sekali dua jek kutu ngn telo2 ilang....

Ini kutu sis..hurmm Sis try bli shampoo kutu dkt farmasi k 😉...

Yee tu telur kutu sis . Maybe telur baru naik kat kepala

Telur kutu, boleh beli shampoo khas utk hilangkan kutu

Yup..bli shampoo berubat kat watson ada jual

telur kutuhh tuu .. nnt jdi anak kutuhh

telur kutu la tu..

Telur kutu..

Telur kutu la tu