Ingin tahu

Hi ibu² . Sy nak tau siapa ada pengalaman baby baru masuk 9bulan tup tup dah mengandung lagi . Sharee² pengalaman korang please .

3 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah, Sy masa bby 7 bulan, tau² dah double line balik 😅 dah rasa seram sejuk takut kena tazkirah masa nk buka buku, sbelom gi klinik dah doa semoga dipermudahkan segala urusan, dapat nurse doktor yg baik², ready mental emosi semua, alhamdulillah dapat nurse n doktor yg rilex dan tenang mungkin sebab sy xde ap² masalah kesihatan kot.. Allah mudahkan semuanya, gi KK tanpa appointment itu ini, cuma bwak buku pink anak pertama je, alhamdulillah hari tu jugak selesai buka buku baru.. skrg tngh tunggu next appointment 18/5 ni.. 😌😌

1y trước

sis delay period berapa hari baru tahu sis pregnant lg?

alamak..seram dengar..dlu masa anak pertama kedua ada lah pengalaman. anak baru 8bulan dah mengandung .time tu muda ag kn .xtau rancang macam mana .tapi sekarang dah x ag...Mase dlu saya makan pil asyik skip je .tu yg sangkut..tapi sekarang saya makan pun on Time..cukup lah ad 4org je sekarang nie .hehehe .awak merancang pakai apa

1y trước

sbb masa tu yakin la tk tmbus wlau pn pakai plindung tu , tp hurmmm rezeki la nmpaknya kan . rezeki awal hehee alhamdulillah

Tiada pengalaman