PERGERAKAN BABY

Mcm mana nak rasa pergerakan baby..maaf saya 1st mom...kdg2 rasa bunyi tup tup..tp saya tak tahu itu angin atau baby tendang.. Bulan puasa saya cuba puasa 2-3 hr pertama saja perut mengeras. Skrg dah tak mengeras dan tiada lg muntah angin..

2 Các câu trả lời

sy pun 1st mom sis. sblm ni sy selalu nk tau mcm mne rasa pgerakan bby . Alhamdulillah dpt mrasai. Sy rsa time sy tgh baring, duduk, dlm keadaan xbuat apa2, akn dpt rasa mcm bubble dlm perut 2 kali. Mcm rasa jentik dri dlm .

bunyi? dahsyat tu..hee .sy rasa mula2 mcm ada bubble dan vibrate 2 ke 3 saat