sunat baby girl

Hi ibu2 sy nak tanya..umur baby brp bulan ssuai utk disunatkn ya?

2 Các câu trả lời

Hi, Puan perlu rujuk pada klinik atau hospital yang Puan akan pergi nanti. Ada yang ambil baby 3 bulan ke bawah. Ada yang ambil baby 6 bulan ke atas. Macam anak saya, umur 4 bulan. Proses yang sangat mudah dan cepat. Less than 10 mins prosedurnya. Tak perlu penjagaan yang khusus. Anak saya aktif macam biasa selepas sunat.

cukup 44hari dh boleh sunat sis, hari tu ank sy 44hari sy dh sunatkan kg..cepat je sembuh