solat duduk

Hi ibu2. Start week berapa ibu muslimah semua start solat duduk? Sy masuk 20w mmg solat duduk dah. Tak larat nak sujud. Bole share experience ibu semua?

29 Các câu trả lời

Alhmdulillah mse ank first n second, smpai nk bsalin stil bole solat cm biase.. N now preggy no3 pun hrap bole laa solat cm biase smpai bsalin..

5y trước

Alhmdulillah sis.. Just enjoy pregnancy journey.. Lain org, lain dugaan mgndung nye kn.. ❤️

Saya 2nd trimester dh stat solat duduk..klu diri rase nk tumbang pastu rase sesak dada..sujud lagi la xbole..ikot kemampuan masing2😊

Alhamdulillah sy 38weeks still boleh solat mcm biasa.. Walaupun tak larat still cuba kuat diri jgk.. Harap2 senang bersalin nanti..

5y trước

Alhamdulillah. Kuatnye puan. Nak kena kuatkan semangat la mcm ni. Moga senang bersalin nanti ye puan. Tak lama dah tu 😁

Sampai besalin Tapi ada juga tebaca yang kelebihan sujud ni Contoh kalau baby songsang ke , boleh try sujud lama2

Solat berdiri lagi elok,,, Sebab lagi nak dekst bersalin lagi elok banyak2 kan bersujud ,,,,,

36week now masih boleh lg solat bdri alhamdulilah.. wlaupun kdg2 gigil jgk nk smpai abis tu..

sy 31 w masih solat diri..ketaq2 tahan badan jgk..rasa 32w kna solat dudok..sya gemok pendek

Sy skrg dh 30w.. alhamdulillah masih blh solat berdiri lg ... tp buat yg termampu lhh ...

alhmdulillah dr ank 1st lg..sy bleh lg sjud..rkuk..tp bt skdr yg mmpu je

sy solat cm biase lg.duduk n bgun slow2.kdg2 mgigil jgk lutut ni...