solat

Ibu2 semua. Time kandungan keberapa ea ibu solat duduk? Nk start sembahyang dduk tp rasa mcm bersalah plak.

2 Các câu trả lời

Selagi boleh solat tanpa kerusi, teruskan. Paksa diri sikit. Banyak kelebihan sujud utk ibu mengandung and baby. Banyak jugak pahala yg mommies dapat tau sujud walaupun sarat. Kalau tak larat sgt boleh je pakai kerusi. Cuba ya 😊

Selagi boleh solat macam biasa better solat macam biasa, selagi ada kudrat.