susu formula

Ibu2 semua,saya tengah pening kepala nie? Selama 3 bulan lebih nie,baby saya fully breastfeeding,even saya bekerja pun saya masih boleh buat stock untuk baby saya, kadang tue 1 hari saya boleh dapat 16 Oz. Tapi bila hujung2 nak masuk 4 bulan, susu badan saya drop sangat2, satu hari hanya dapat 2-3 Oz saja. Sekarang saya mau campur susu badan dan susu formula. Masalahnya, baby saya langsung taknak susu formula,saya fikirkan sebab susu tak kena,so saya tukar susu,tapi still sama, than saya tukar puting botol pula,pun sama. Ini hari kalau still tak boleh saya kena beli lain brand susu,sudah 3 brand saya tukar.? Ada petua tak? Kalau bukan sebab susu atau puting botol,sebab apa yea? ??

1 Trả lời

Nak tambah susu badan balik try shaklee esp and alfalfa set. Atau habatussaudah. Boleh beli kt shopee. Semoga dipermudahkan 😊

5y trước

Saya pun sudah try Macam2 milk booster