Plasenta previa type 3

Hi ibu2 semua,ada x yg mengalami masalah plasenta previa type 3/4 mcm sy ni,now 35weeks,mgu dpn 36weeks kena admit hspital,sepatutnya masa 34weeks haritu tp doc gh kata wad penuh..risaunya sbb dgr risiko bleeding yg teruk mgkin terjadi jika ada masalah ni,doakan sy mudah bersalin nti ya wlupn dah tau confirm czer,ank 1st pn czer yg ni 2nd baby,harap tiada komplikasi atau pndarahan yg teruk..amiinnn yra

1 Trả lời

Btol. Kalau PP ni risiko utk bleed tu anytime. Sbb tu kna bedrest smpai bsalin. Good luck ye sis. Jgn byk bgerak, angkat berat / turun naik tangga. Pngalaman saya msa kat hosp, ramai sebenanya ade kes yg sama. Alhamdulillah, kwn2 yg sama2 PP semuanya dipermudahkan urusan bsalin. Baby masing2 pun sihat smpai skrg. Baby saya pun dh 7bulan lebih dah 😁

4y trước

Insyaallah..alhamdulillah selamat bersalin baby pn sehat dah 7bln ya,thanks byk2 doa kan saya😘