boy or girl ?

ibu2 semua rasa2 tengah mengandungkan anak lelaki ke anak perempuan ?? jom share #suka2 ?

115 Các câu trả lời

X thu.. Dah 2 kali pregnant, dua ii x thu jantina.. Bila scan dia kepit, 🤣

Girl.. Dh 2 kali scan pom girl😍😍keinginan nk girl pom tnggi😁😁hihi

Blom tau, blom kene scan, mudah2 han pempuan sebab anak prtame laki2 😊

last scan hari tu girl. Alhamdulillah. xpe mana2 pun. janji sihat walafiat

anak 1st girl...harap kali ni boy...andai dpt girl lg xpe, janji sihat😊

Instict sy kata boy.. Tp xtaulaa. Huhu kandungan baru masuk 12 weeks 😊

27w buat detail n 5d...boy....harap2 boy lh sbb dah ada 2org ank dara😊

Sy suami sy die dpt syak ni gugirl.. tp xpe.. asalkan sihat.. huhuhu

Suami nk girl,sya nk boy..tapi tak kisah,yg pnting sihat walafiat..

Scan kk doc bgtau mcm boy... Gi swasta doc confirmkan baby boy...