Anak start berjalan

Hi ibu2 semua. Nak tya. Anak ibu2 semua umur brpa bulan start berjalan?. Adakah anak saya bru masuk 11 bulan, dia lambat berjalan? Perkembangan anak Sekarang, dia dah boleh berdiri sendiri. Dia suka meniti di suatu2 bnda mcm dinding ka sofa ka. Cuma masih belum berani nak melangkah. 2 3 hri ni ada la dia cuba 2 3 langkah dia nk dtg kat saya. 😥 sedih ada yg merungut anak saya itu ini. Di banding2 kan. #1stimemom #firstbaby #advicepls #bantusharing #tiadapengalaman

5 Các câu trả lời

Anak saya lepas die setahun baru berjalan. Tapi dpt berjalan mcm x lama dh berlari pulak. Relax bagi dia enjoy. Anak kakak saya dah setahun 4 bulan pon still x berjalan lagi. X perlu risau bagi confident utk berjlan. Bila dia rasa confident dia sendri akan berjalan. Anak saya berdiri awal semua expect die berjalan awal tapi saya chill je. Biar dia enjoy dengan setiap perkembangan dia.

4y trước

tq sis. berkongsi pengalaman sis.🥰 semoga ank2 kita sihat dan enjoy childhood dia. 😊

jangn risau sis stiap prkembangan budak Tk sma ada yng 11 bulan sdah jln Ada yng 1 tahun baru jln anak buah sya 1 tahun 6bulan baru pndai jln sis lgi lmbt Kn insyallah Tk lama anak sis pndai LA tu Dia baru nk berani Kan diri

4y trước

sma2 sis 😀😀

perkembangan tiap budak xsama sis.. anak2 saya, ada 1thn 5bulan baru berjalan, ada 10bulan boleh berjalan suda.. yg penting ada kemajuan dlm pembesaran mereka..

4y trước

terima kasih sis berkongsi. 🥰alhamdulillah semoga anak2 kita sihat

Maaf, sy belum ada pengalaman. Tp yg sy tau setiap anak, perkembangan mereka mmg tak akan sama.

4y trước

Hahahaha. Seronoknyaa dgr. Bila tgk dia khusyuk explore, kita pulak yg excited plus risau. 😂

anak sedara start jalan 1 tahun sebulan

4y trước

tq sis berkongsi 😊