Buka buku pink

Hi ibu2 semua nak tnya berapa weeks masa yg sesuai untuk buka buku pink Di klinik kerajaan? Skg ni saya baru 6 week. #firstbaby #bantusharing

5 Các câu trả lời

kalau kwsn sy, kena call dulu kk buat appointment, then die suruh dtg buat ujian air kencing dulu(upt).. lps tu nurse akn inform la bila bole buat buku pink tu.. kalau sy, masa buat upt tu 6 minggu, buat buku pink masa 8 minggu. biasanya buat buku pink 8-12 minggu

start dari 8 minggu dah boleh buka buku,jgn lebih 12 minggu..kene buat temujanji test air kencing..nanti nurse potpet potpet duk bebel mcm saye buka buku 13 minggu hahhaha

3y trước

uishhh kak mesti jenis badan kurus kan..

11 week boleh dah nak buat buku pink

2 bulan keats bgntg pd kk

8 -10 pun ok