pregnant test apa ibu-2 guna

Hi ibu2 semua .. boleh share Tak pregnant test jenis apa ? Ada gambar sekli pun okay .. sbb sy beli pregnant test ni .. cuma xconfident pregnant ke Tak 😂 sy lewat 3 Hari dah .. Edit : harini sy dah lewat 4 Hari guna jenama lain .. Naik 2 line tapi kabur .. berdebar rasanya nk tunggu betul2 lewat period Seminggu ..

pregnant test apa ibu-2 guna
21 Các câu trả lời

sy rekemenkan awk beli clearblue yg bkn digital kalau awal2 ni. sbb yg bkn digital tu lagi accurate. kwn sy dh seminggu lwat period tapi bila guna digital tak keluar result. keluar simbol buku je sbb xdpt detect then bila guna clearblue cassette mcm dlm gmbr ni laju je naik double line. gmbr tu sy pnya test dpt detect 4hari before actual period date.

4y trước

oky sis...t.kasih..nty sy cuba lgi...

Klau level hcg tinggi mane2 brand pon akan naik 2 line.. Sye pakai brand biasa je sis.. Mase ni 4weeks.. Tp baby singgah kejap je smpai 6weeks.. Moga ade rezeki sye pregnant semula.. Take care ye sis 😊

4y trước

Tulah Masa anak pertama dulu lewat seharai dah Naik double line .. ni anak kedua lewat 3 Hari Naik double Line .. cuma sy nk kepastian pregnancy test ni betul ke Tak .. sbb Ada sy terbaca ,org tu ckp Ada jenis pregnancy test yg Salah detect.. TU yg mcm caya xcaya je .. sbb sy xpernah guna pregnancy test yg ni lagi ... Biasa guna strip tu je

Saya nak tanya juga, Saya test semalam clear blue Dan biasa naik double line tapi harini Saya dah rasa kembung perut.. Saya perlu tunggu lagi seminggu buka buku atau pergi je klinik untuk cek.. #firstbaby

4y trước

positif dh ni sis. pegi klinik cnfirmkan trus.kalau tak nampak lagi nnti doc suh repeat scan lagi 2w

insyaAllah ada dh tu sis...tahniah ye..hrp sy pon boleh pregnant tahun ni mcm sis jgk..nk kepastian,test la guna upt lain brand pulak..

4y trước

Amin .. insyaallah sis .. semoga tahun ni sis diberikan rezeki zuriat yg soleh Dan solehah

saya guna yg digital untuk confirm kan.. mula2 test naik samar juga terus confuse beli yg mahal terus lewat period 10 hari.. second baby

4y trước

ha betul klau sis ok ja guna upt yg murah tu... saya pon guna yg murah tu dulu baru guna yg mahal sebab xyakin rasa mcm ada takdak ja.. hormon hcg saya rendah lewat period bnyk dah tapi still samar2..

Clear Blue (Digital). Utk brand “clear blue” boleh check 4hari sblm tarikh kita sepatutnya period. Mostly keputusan mmg tepat 🙂

4y trước

Hehe okay sis .. insyaallah nanti sy beli .. cuma sy nk kepastian pregnancy test yg sy beli ni okay ke tak ? Sbb Ada sekali tu org tu komen ckp pregnancy test Ada yg xtepat ..

sy bli dri shopee je...xde gmbar pulak... beli byk2 skli...tp rasanya tu dah positive...klu xyakin try guna jenama lain pulak...

4y trước

Okayy sis .. tq ye sis

Sy guna clear blue puan. InshaAllah test puan ni betul. Yakin je. Moga ada rezeki puan♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

4y trước

Aminn insyaallah kalau Ada rezeki Saya.. terima kasih puan

yang bawah sekali tu first guna, Clear Blue pakai sebab nak tahu berapa week 😅 sebab tak sempat period lekat balik

4y trước

tak kisah pon, kalau rasa was was try lagi if naik double lagi betul lah tu, tahniah awak 💞

sy guna dua2 ni. first try yg biasa lps tu try guna clearblue. smoga dpmudahkan segalanya sis.

4y trước

Amin.. insyaallah kalau Ada rezeki Saya