Period dah lewat 6 hari

Hi all,sye nk tnye.Sy lewat period harini dah 6 hari.Sye ade buat upt test smasa lewat 3 hari tp negatif..ade pluang tak utk sy pregnant? Sye xde simptom sgt just tiba2 demam,pening2 ade sbb sy demam..muntah2 xde..sy xbuat test lgi utk latest ni takut kecewa..dah 3 tahun sy tunggu..🥹🥹🥹

1 Trả lời

Rezeki ajal maut Allah yang tentukan… its ok untuk rasa kecewa… tapi jangan terlalu down… Better try dari tak try langsung kan… moga ada rezeki buat sis…