pencuci muka

Ibu2 semua ada yang pakai pencuci muka masa mengandung ? Ada tak yang muka naik jerawat ? Kongsi info plz ..tq

1 Trả lời

Saya pakai pncuci muka. Klu dlu masa pregnant, saya mmg naik jerawat. Jerawat pasir. Bnyak sgat. Geram. Tp itu semua d sbbkan perubahan hormon. Sekejap sahaja. Slps bersalin nnt xda dah. Hilang. Percaya la. 😉

5y trước

Owh .. Tapi tak yakin nak berdepan dengan orang .. Kadang2 ada yang tegur 😭😭siap cakap teruk nya muka awak 😭😭😭 sedih sangat2