Pencuci muka yang selamat semasa hamil

Hai, mommies guna pencuci muka apa untuk menghilangkan & merawat jerawat semasa hamil? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sy x bergantung dkt pencuci muka utk rawat jerawat. sy cuci sbb xnk nmpak kusam sgt. utk jerawat sy biarkan je dia hilang sendiri. sy cuma jaga kebersihan & x sentuh jerawat

try guna cleanser mamachoice..sy mse 1st trim tu naik jerawat lps gune mamachoice ok je xde jrwat naik2 da..

sy guna somebymi,,selamat utk ibu hamil and suka sgt guna produk ni

3y trước

ok tq nti sya try