demam panas

Hi.. ibu2 semua, ada tips tak kurangkan demam bayi umur 6 bulan selain yg selalu nurse n doc sarankan? Petua la kirannya. Anak sy dah 2 hari demam. Pas tu susah sgt nk bagi ubat. Kene buat mcm2 gaya utk alihkan perhatian dia baru ubat tu dpt telan. Helppp ?

2 Các câu trả lời

Demam sahaja kah? Just tuam dgn kain basah kt badan bagi sejuk jika panas. N mandi dengan lemon. Jika selsema boleh apply vicks or garlic balm.