Deman panas

Hi ibu2 semu kalau anak demam sudah 3 hari normal ke dah bawa pergi klinik tapi belum okay.. ubat minum ikut jam..

3 Các câu trả lời

sy suruh baby minum banyak air kosong dan susu, kat tengkuk lekat cool fever, pakai baju jarang dan slalu lap badan, dlm sehari tu lap badan 4 kali, pagi, tghari dlm pkl 1, petang, dan malam sebelum tidur. lap badan guna air suam.

sis bg mndi guna air sejuk + lemon .. lemon tuu gosok dkt celahan anak .. ada check suhu x kt rumah? klau demam dh naik 38 terus ke hospital xyah klinik dah

klau lebih dari 3 hari xde perubahan.. perlu ke hospital utk ambik darah.kdg2 lmbt baik mgkin tonsil