Baby 1 bulan 18 hari demam

Apa mommies buat bila baby demam? Baby menyusu, berak, kencing semua okay. Cuma badan panas, meragam sikit tak teruk sangat. Mommies terus bawa pergi hospital ke? Saya nak bawa klinik tapi fikir baby mana ada ubat kan. Baby breastfeeding kerap petanda baik kan tu? Kena basahkan kepala saja ke?#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

wajib bawa pergi klinik, pengalaman sy, masa baby umur 27hari, demam sy pn fikir xprlu kot sbb xpanas sgt, baby pn xmeragam, masuk hari ketiga mkin teruk, nafas jadi laju.terus kna tahan ward, doc ckp baby dh kritikal, sbb biar baby demam tiga hari bru dtg, akibatnya kna jangkitan kuman, kna ward 14 hari sbb kna hbiskn antibiotik.kesian baby

10mo trước

thank you puan. risau jugak baby kecik kecik ni demam kan. nasib baik haritu 1 hari je panas leapstu keesokan nya dah turun panas badan dia

selalu jelum dgn kain basah...,letak dekat celah2 ketiak,kangkang..atas dahi.buat kena ulang2 byak kli sampai panas trun.jgn pkaikn bju tebal2...buat smntra nh jgn bedung dia.byakkn bg susu badan jgk ya.

10mo trước

terima kasih ya ❤️