Iron drip

Hi ibu² sekalian.. Sapa yg ada pengalaman masuk wad utk drip iron? Selalu lepas drip dah blh discharge ke atau kena bermalam ya?

2 Các câu trả lời

saya Kene drip iron .. datang pagi KT hospital..PSTu masuk ubat iron 2 beg .dah siap doc Suh balik

9mo trước

1 hari je kat hospital sungai buloh ..hb 8 je .lepas drip pun X nak naik2 hb...last2 bersalin bulan 10 lepas alhamdulillah BBY Sye ok .Kene induce..saya duduk PJ..apa2 pakar semua nurse suruh refer situ..