hamil atau tidak ??

hi ibu2 sekalian , nk tnya period 2 mnggu xdtg. cek upt, tp negatif. knpe ye 🥲🥲

16 Các câu trả lời

same mcm sya... delay 3 minggu... last period 28/11... cek upt pn -ve... tp pinggang sakit dh dekat 3 minggu... kepala sakit... kerap lapar... lambat mkn kebulur mcm 3 hari x makan... seminggu lg tarikh period seterusnya... harap xde masalah ape2...

Sy pun pernah 2 minggu x period. cek upt -ve.. maybe ada perubahan menstrual cycle . teruskan kehidupan. keep it up, dont give up

saya cek negative... g klinik nak tye period xdatang tetiba doktor cek air kencing dah 5 mnggu...

Sy pernh 3 mggu tk dtg sis . Tp time bljr dulu . Maybe stress . Then tk lama tu dia kuau

sy dah semggu lewat..3hri lepas buat test -ve..kalau xde period ingt nak pergi kk je..

boleh jadi disebabkan hormon, perubahan gaya hidup, perubahan pola makan, atau stress.

Kitaran haid sya cantik. Pernah sekali tiga bulan dtg sekali je period. Xtau knp.

sy dlu mcm sis,seminggu lebih x dtg period, cek upt -ve, sy kena kencing kotor

risau preg luar rahim . derect hosp or kk laa check ye lebih pengetahuan

Mungkin hormon tak stabil, haid menentu tak tiap bulan?

3y trước

Tunggu beberapa minggu klau tak period jga, Cuba check upt skli lgi,