Pejuang 2 garis.

Dah 21 hari lmbat datang period. Baru skali cek upt tp negatif. Dalam seminggu ni ada trasa cramp di bhgian bawah perut. Xtau la adakah tu tanda² pregnant atau bukan.? 🥲

2 Các câu trả lời

tanda period & hamil mmg lebih kurang. dah sebulan lambat period ni better check klinik takut ada masalah hormon/lain2. kdg2 hcg masih rendah, tu yg belum detect kalau pregnant lah.

2y trước

terima kasih untk info sis.👍

kalau mcm dkt sebulan xdtg period..then chck upt negtif juga..better puan g klnik jumpa doc n chck lg skali..mana tw akn dpt keputusan sebaliknya..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

2y trước

terima kasih utk info sis. amen. moga dipermudahkan sgalanya. 🙏🏻