Anak belum pandai berjalan

Hi ibu2, saya di fasa down dan sedih sbb anak selalu dibandingkan dgn anak org lain. Anak sy dh 16bulan dan belum pandai berjalan. Adakah ia normal? Anak sy boleh bdiri tanpa bantuan cuma belum benar2 berjalan dgn sendirinya. 😭

2 Các câu trả lời

puan dah rujuk doktor ke.. sbb 16 bulan tu agak lambat.. tp puan jgn down ok.. InshaAllah semuanye akan baik.. bawak je jumpa doktor.. dorang lebih tahu apa yg perlu puan buat..

rajin urut2 lulut nya sis